Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ВСІ ДЕРЖАВНІ РЕЄСТРАТОРИ КРИВОРІЗЬКОГО МІСЬКВИКОНКОМУ – НА СЛУЖБІ У КРИВОРІЖЦІВ У ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ!

Створено: 2022-07-01 15:11:52Оновлено: 2022-07-01 15:28:32

 

Україна переживає важкі часи, і кожен повинен працювати на своєму фронті заради перемоги. Виконують свої повноваження у воєнний час і державні реєстратори Криворізького міськвиконкому.

Сьогодні, 01.07.2022, традиційно відзначають День державного реєстратора України – ця дата пов’язана з тим, що саме  в цей день 2004 року набрали чинності Закони України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

 Хто ж такий державний реєстратор?

З 2016 року виконком Криворізької міської ради є акредитованим органом державної реєстрації бізнесу і нерухомості. В ньому працює 12 державних реєстраторів, які 100% пройшли  верифікацію та забезпечені засобами додаткової ідентифікації, мають доступи до Єдиних та Державних реєстрів. Всі вони мають вищу юридичну освіту та багаторічний досвід роботи, адже державним реєстраторам потрібно добре орієнтуватися в законодавстві, яке постійно змінюється та оновлюється.

Незважаючи на складний час у країні, державні реєстратори міськвиконкому впевнено та чітко виконують свої обов’язки, все задля того, щоб криворіжці отримували реєстраційні послуги швидко та просто.

Більше 90% реєстраційних дій у Кривому Розі виконують саме державні реєстратори виконкому Криворізької міської ради. А це говорить про професіоналізм та високий рівень довіри заявників! 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

01 липня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради