Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

В.Третяк: Допомога, закуплена за приватні кошти, волонтерська самовіддача і чітка система реагування на запити - військова адміністрація Кривого Рогу координує та забезпечує всім необхідним громаду і підтримує сусідні

Створено: 2022-04-01 09:23:58Оновлено: 2022-04-01 10:11:34

Нова партія вантажу - продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни – на одному з основних складів міста. За завданням Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула щодня формується перелік запитів на потреби мешканців міста і переселенців. На складі приймають допомогу, закуплену за приватні кошти, далі - відправляють адресатам. Вже закуплено, оброблено і передано десятки тон різної допомоги.

 

Вікторія Третяк , заступник начальника Військової адміністрації Кривого Рога підкреслила:

«У нас чітка логістика закупівлі всього необхідного товару. Закуповується це все з приватних коштів, в основному Фонду Олександра Вілкула "Українська перспектива", а також тих підприємців, бізнесменів, які долучаються до нашої діяльності і допомагають. Працюють волонтери, які надають свій транспорт, свій час, свою роботу. Це безцінно, і ми, звісно, дякуємо всім людям, які долучилися. Хтось вантажить, перебирає, інші вивозять речі, необхідні як для захисників, так і для жителів міста і переселенців»

Спільна біда об’єднала Україну. З Кривого Рогу відправляється допомога мешканцям півдня країни, де ведуться активні бої. Люди не рахуються зі свої часом, бо знають, тільки разом - переможемо.

Володимир,  підприємець, сказав:

«Я тут постійно. Займаюсь волонтерською допомогою з першого дня. Сьогодні привіз дитячі засоби гігієни. Вважаю своїм обов’язком не залишатись осторонь, бути зі своїм містом».

Підзвітність і облік, попри всю складність процесу – принципові вимоги.

Вікторія Третяк , заступник начальника Військової адміністрації Кривого Рогу:

«На складах ведеться облік обов'язково, все підзвітно, і все видається безпосередньо тим, хто цього потребує. Працюємо по декількох напрямках. Наші захисники надають заявки, ми формуємо і одразу надаємо все, чим забезпечені. Якщо є проблемні позиції, закуповуємо необхідне. Я підкреслює ще раз, це майже стовідсотково приватні кошти. По цивільним запитам серед основного - медикаменти, продукти харчування, засоби гігієни, одяг, взуття для потреб переселенців, на лікарні нашого міста. Також ми подаємо руку допомоги у ці складні часи іншим громадам».

 

 

 

01 квітня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради