Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: У місті безперешкодно працює комунальний пасажирський транспорт, відновлена робота поштового зв’язку, збоїв немає, всі послуги надаються

Створено: 2022-03-01 07:45:26Оновлено: 2022-03-01 07:49:16

Керівництво Ради оборони міста повідомляє, що сьогодні на оперативному засіданні  були розглянуті важливі питання щодо життєдіяльності міста, які потребують реагування на виклики воєнного стану. Серед іншого – питання транспортного забезпечення городян, робота інфраструктури зв’язку та пошти, - повідомив Юрій Григорович Вілкул.

«Ми працюємо цілодобово й вирішуємо всі важливі питання з життя міста. Зокрема й роботи транспорту та зв’язку.  Сьогодні, в умовах воєнного стану, який діє по всій країні, в Кривому Розі комунальний транспорт працює у звичайному режимі, тому що наше місто робітниче й підприємства працюють позмінно. Тому комунальні тролейбуси, трамваї, автобуси, швидкісний  виходять на маршрути з 05.00 години ранку до 23.00 години. Приватні ж перевізники працюють з 06.00 до 20.00. Звичайно, пасажири мають дотримуватися вимог комендантської години.

У комендантський час мешканцям заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, городяни можуть пересуватися на транспорті у цей період лише при наявності спецперепусток.

Що стосується роботи засобів зв’язку на сьогоднішній день всі оператори мобільного зв’язку працюють у звичайному режимі. Організована робота аварійних бригад на випадок аварійних ситуацій, наразі всі оператори працюють у безперебійному режимі.

«Керівництво міста постійно знаходиться у контакті з керівництвом операторів, які знаходяться у Кривому Розі. Якщо виникають перебої у роботі мобільного зв’язку, ми реагуємо миттєво для того, щоб мешканці змогли завжди бути на зв’язку», - зазначив Юрій Вілкул.

За 5 днів, коли у країні триває воєнний стан, у місті жодного разу збоїв у зв’язку  чи аварійних відключень не було. Всі працюють стовідсотково.

«По місту всі відділення Укрпошти дійсно декілька днів не працювали. На сьогоднішній день керівництвом підприємства  прийнято рішення про відкриття поштових відділень, згідно зі скороченим графіком з 09.00 до 16.00. Наразі вся інфраструктура поштового зв’язку працює, збоїв немає, всі послуги надаються», -   проінформував Сергій Сиротюк, начальник управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради.

 

01 березня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради