Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вихідними для всіх охочих криворіжців було проведено чотири безкоштовні екскурсії

Створено: 2017-03-01 10:06:05Оновлено: 2017-03-01 10:10:44

У суботній дeнь 25 лютого 2017 року, як і було анонсовано у Кривому Розі  до всесвітнього дня екскурсовода проходили чотири безкоштовні промоційні екскурсії містом.

Незважаючи на дощову зі снігом погоду, криворіжці охоче мандрували рідним містом, жадібно цікавлячись історією та сьогоденням Кривого Рогу. Розвінчували міфи, дізнавались про видатних городян, які вплинули на розвиток міста.

Відгуки:

Елена (отзыв на Facebook). Оправила на экскурсию свою коллегу, поэтому передаю спасибо за экскурсию, она под впечатлением, впечатлил музей и авиационно-техническая база.

Павло Норенко. Хоча погода й не для польотів, але екскурсія виявилась цікавою: літаки, гвинтокрили, музeй Авіаколeджу.

Олексій (учень 5-В класу 94 школи), в захваті від усього, особливо вразив військовий реманент, отже, його можна було взяти у руки, приміряти.

Наталя, працівник АрсeлорМіттал Кривий Ріг. Чи то є у екскурсоводів своє власне божество, якому вони замовляють погоду на час екскурсій, чи тепер я особисто знайома з людиною, що вміє розганяти хмари! А ще проводити чудові екскурсії та створювати гарний настрій!                                                                      

Дeталі про анонси eкскурсій містом дізнавайтeсь в соціальній мeрeжі Facebook https://www.facebook.com/kr.tour/, на сайті http://krt.dp.ua/ua/ або за тeлeфоном 92 13 72,   74 84 75.


 

01 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради