Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі виділять додаткові кошти на підтримку шкіл і дитячих садків

Створено: 2017-08-10 11:07:46Оновлено: 2017-08-10 14:04:52

Завдяки досягнутій економії коштів міського бюджету, проведенню енергоефективних заходів, місто отримало можливість спрямувати додаткові кошти на ремонти шкіл і дитячих садків.

Начальник фінансового управління Олена Рожко на засіданні виконкому доповіла: «Більшу частину зекономленого ресурсу пропонується направити на підтримку освітніх установ. Аби ввести в Покровському районі  в роботу дитячий садок №243 будуть виділені кошти для його підключення до комунікацій, придбання меблів та іншого необхідного обладнання. Також, виділяються гроші на закупівлю кухонного обладнання та ремонт будівлі, де зараз навчаються діти шкіл №1 та №20 ».

На засіданні виконкому також було підтримано пропозицію народного депутата України Костянтина Павлова - спрямувати кошти на ремонти в 46-й і 50-й школах. Це гроші, які нардепу вдалося залучити з державного бюджету в Кривий Ріг.

«Сьогодні місту доводиться прикладати максимум зусиль, щоб підтримувати і розвивати ті сфери, фінансування яких державою скорочено до мінімуму. В першу чергу це медицина та освіта. Я ні хвилини не сумнівався, щоб кошти, які мені вдалося залучити з держбюджету, направити на криворізькі школи. Як би не було важко в країні, але діти повинні отримувати якісну освіту в нормальних умовах», - підкреслив Павлов.

Залучені раніше народним депутатом з держбюджету кошти вже спрямовані на ремонт шкіл №№ 44 і 62, 49-й гімназії, а також навчально-виховного комплексу № 38.


 

10 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради